Jocuri Remi: Remi Tradițional

Posted by Anonim | | Category: , , |


Click AICI pentru Demo Remi Tradițional!

Remi (Remi Tradițional) este considerat de mai bine de două sute de ani ca fiind printre cele mai populare jocuri de cărţi din lume.

Jocul a fost creat pentru a fi jucat de către 2-4 jucători. Obiectivul jocului este acela de a fi primul jucător care scapă de toate cărţile din mână. Jocul este împărţit în runde şi în ture. O tură constă din două acţiuni: tragerea unei cărţi şi decartarea unei alteia la sfârşitul turei. Cărţile pot fi de trase din pachetul de cărți sau din teancul decartat (jucătorul poate să tragă ultima carte decartată de jucătorul de dinaintea sa). La sfârșitul turei, jucătorul va decarta cartea cu cea mai mică valoare pentru formațiile sale. Valoarea fiecărei cărţi se stabilește în funcţie de utilizarea sa în formațiile pe care jucătorul doreşte să le alcătuiască.

Pentru a-și atinge obiectivul, jucătorul trebuie să alcătuiască terțe și suite cu toate cărțile din mână, să le etaleze în zona destinată acestui lucru și să rămână cu o singură carte în mână pentru a încheia tura.


Jucătorul care scapă de toate cărțile din mână devine câștigătorul jocului, oponenții săi primind puncte de penalizare în funcție de valoarea cărților rămase în mână la sfârșitul jocului.

Pentru mai multe informaţii despre regulile jocului de Remi şi despre sistemul de punctare vizitați pagina Demo Remi Tradițional.

Pentru a juca Remi, nu trebuie decât să descărcați aplicaţia noastră gratis şi să vă alăturați miilor de jucători din întreaga lume care se bucură deja de această experiență unică!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply

Copyright © 2012 Remi online.
xxx