Jocuri Remi: Gin Remi

Posted by Anonim | | Category: , , |


Click AICI pentru Demo Gin Remi!

Gin Remi este unul dintre cele mai comune jocuri de cărți din lume.

Gin Remi se joacă în 2, până la 4 jucători, iar obiectivul principal al fiecărui jucător este acela de a fi primul care etalează formaţii valide cu toate cărţile pe care le deține.
Jocul se joacă cu un singur pachet de cărţi, fără jokeri. Un tur constă în 2 mutări obligatorii = tragerea cărţii aflate în topul pachetului sau teancului de decartare şi decartarea unei cărţi cu importanță minimă pentru jucător. Importanța este determinată de potrivirea cărţii cu terțele şi suitele pe care jucătorul doreşte să le creeze sau de valoarea cărţii în puncte de penalizare.


Rezultatul unui joc de Gin Remi este determinat în ultimul moment al jocului. Un joc se termină în unul din următoarele 3 moduri:

1. Gin – un jucător creează formaţii valide din toate cărţile pe care le deține şi decartează ultima carte în zona de "Knock". În acest caz, numărul de cărți rămase neetalate al oponenților va determina numărul de puncte de penalizare pe care aceștia îl vor primi.

2. Knock – un jucător creează formaţii valide din majoritatea cărţilor pe care le deține. Jucătorul nu poate avea un număr total de cărți rămase neetalate mai mare de 10. Turul trebuie să se termine prin decartarea unei cărţi în zona de "knock".

3. Undercut – când un jucătorul face Knock, oponenții săi primesc o șansă de a adăuga cărţi formațiilor acelui jucător ("knocker").

Cărțile trebuie adăugate direct formațiilor originale ale knocker-ului. Dacă un oponent reușește să termine jocul cu un număr de cărți rămase neetalate mai mic decât cel al knocker-ului, acel oponent câştigă prin "undercut". Undercutul schimbă direcția jocului astfel încât knocker-ul inițial va primi o penalizare de 25 de puncte, care se va adăuga la numărul de puncte de penalizare corespunzătoare numărului de cărți rămase neetalate.

Pentru a începe să jucați Gin Remi, tot ce trebuie să faceți este să descărcați software-ul nostru gratuit, şi să vă alăturați miilor de jucători online din toată lumea pentru a avea parte de jocuri de Gin Remi antrenante!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply

Copyright © 2012 Remi online.
xxx