Jocuri Remi: Remi 51

Posted by Anonim | | Category: , , |

1404-468x60-$5-free

Click AICI pentru Demo Remi 51!

Remi 51 este un joc de cărți foarte cunoscut și o variantă populară a familiei jocurilor de Remi, disponibil pentru a fi jucat atât cu cărți, cât și cu piese.

Remi 51, oferit de RemiRoyal, se joacă în 2, până la 4 jucători, obiectivul principal al jocului fiind acela de a fi primul care scapă de cărţile din mână, ca în majoritatea jocurilor de Remi. Jocul este format din mai multe runde, în cadrul cărora fiecare jucător realizează două mutări. Prima mutare – jucătorul trage o carte, din pachetul de cărţi sau din teancul de decartare. O dată trasă cartea, în a doua mutare - jucătorul trebuie să decidă ce carte decartează. Cel mai probabil, jucătorul va decarta cartea cea mai puţin folositoare formațiilor sale şi ale oponenților săi.

Valoarea fiecărei cărți este determinată de compatibilitatea acesteia cu formația de cărți pe care jucătorul încearcă să o creeze. Pentru a scăpa de cărți, jucătorul trebuie să creeze terțe și suite, combinând toate cărțile din mâna sa, cu excepția uneia care va fi decartată. Ultima carte rămasă în mână este folosită pentru a încheia jocul.

Când un jucător reușește să scape de toate cărțile, acesta devine câștigătorul jocului, iar oponenții săi primesc puncte de penalizare, în concordanță cu cărțile rămase în mâinile lor. Punctele de penalizare corespund cu numerele de pe cărți, cu excepția figurilor, care valoarează fiecare câte 10 puncte, As-ul valorează 11 puncte, iar joker-ul valorează 25 de puncte. Punctele de penalizare determină locurile pe care jucătorii se află în cadrul jocului.

Pentru a începe să jucați Remi 51, nu trebuie decât să descărcați software-ul jocului gratuit și să vă alăturați  miilor de jucători din întreaga lume, care se bucură de jocurile noastre de Remi!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply

Copyright © 2012 Remi online.
xxx