Jocuri Remi: Remi 40

Posted by Anonim | | Category: , , |


Click AICI pentru Demo Remi 40!

Remi 40 se bazează pe un format de joc des întâlnit al jocurilor de Remi. Jucat de către 2-4 jucători, jocul se desfășoară în ordinea acelor de ceasornic. Scopul jocului este acela de a scăpa de toate cărţile din mână înainte ca oponenții să facă acest lucru. Pentru a-și atinge scopul, jucătorul trebuie să combine toate cărţile din mână în terțe şi în suite pe măsură ce jocul progresează, să le etaleze în zona destinată acestui lucru şi să decarteze o ultimă carte în teancul de decartare.


Acest joc se joacă în 2 - 4 jucători, sub formă de rundă rapidă și de turneu de eliminare. Câștigătorul unei mâini este primul jucător care scapă de toate cărțile din mână, combinându-le pe toate în terțe și în suite. Jocul înaintează pe masură ce jucătorii iși fac mutările, în funcție de o ordine prestabilită. În fiecare tură, jucătorii trebuie să facă două mutări: tragerea şi decartarea unei cărți. Jucătorii pot trage cărți fie din pachetul de cărți, fie din teancul decartat, și trebuie să decarteze o carte pentru a-și încheia tura.


Cărți diferite pot avea valori diferite pentru jucători diferiți. Totul depinde de formațiile pe care fiecare din ei încearcă să le alcătuiască. Pentru a câștiga mâna, jucătorii trebuie să pună în formații (să formeze terțe și/sau suite) toate cărţile din mână și să le coboare în zona de etalare. Este important să rămână o carte nefolosită pentru a o decarta și a încheia tura.

Când un jucător câștigă jocul prin combinarea tuturor cărților din mână, oponenții învinși vor fi sancționați cu puncte de penalizare. Punctele de penalizare sunt acordate în funcție de valoarea cărților rămase în mâinile lor la sfârșitul jocului. Fiecare carte se punctează în funcție de valoarea sa numerică, cu următoarea excepție: figurile valorează 10 puncte de penalizare fiecare, As-ul = 11 și Joker-ul = 15. Punctele de penalizare determină poziția jucătorilor în cadrul jocului.

Pentru a învăța mai multe despre regulile și despre sistemul special de punctare al Remi 40, vizitați pagina Demo Remi 40.

Apoi nu vă rămâne decât să vă alăturați jucătorilor noștri și să faceți istorie! Pentru a reuși asta, descărcați software-ul de remi gratuit, alăturați-vă miilor de jucători din întreaga lume și simțiți fiorul jocurilor online de remi, pe care vi le punem la dispoziție!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply

Copyright © 2012 Remi online.
xxx