Jocuri Remi: Oklahoma Gin Remi

Posted by Anonim | | Category: , , , , |


Click AICI pentru Demo Oklahoma Gin Remi!

Oklahoma Gin este o variantă de Gin Remi, fiind printre cei mai faimoși membri ai familiei jocurilor de Remi.

Oklahoma se joacă în maximum 4 jucători, iar obiectivul principal este acela de a fi primul care etalează formaţii valide din toate cărţile ce alcătuiesc mâna jucătorului. Spre deosebire de Remi online, Oklahoma are şi un obiectiv secundar, acela de a încerca reducerea numărului de pierderi la un minim, până în punctul în care jocul poate lua o altă turnură. Pierderile sunt cărţile care nu pot fi folosite în creearea de terțe sau suite sau cărţile rămase în mâna jucătorului la sfârşitul jocului.

Jocul se joacă cu un pachet întreg de cărţi, fără jokeri. O tură constă în două acţiuni – tragerea cărţii aflate în topul pachetului sau a teancului de decartare, şi decartarea unei cărţi cu valoare minimă pentru jucător. Valoarea unei cărţi se stabilește în funcție de un număr de caracteristici, precum și de potrivirea cărţii cu terțele şi cu suitele pe care jucătorul doreşte să le creeze, sau în funcție de valoarea cărţii în puncte de penalizare.


Rezultatul unui joc de Oklahoma este determinat în ultimul moment al jocului, întrucât doar în acel moment jucătorii pot vedea numărul total de cărți rămase neetalate al oponenților. Un joc se termină în unul din următoarele moduri:

1. Gin – un jucător creează formaţii valide cu toate cărţile aflate în mână, şi decartează ultima carte în zona de "knock". În acest caz, numărul de cărți rămase neetalate al oponenților va determina numărul punctelor de penalizare pe care aceștia îl primesc.

2. Knock – un jucător creează formaţii valide cu majoritatea cărţilor din mână. Jucătorul nu poate avea un număr de cărți rămase neetalate mai mare de 10. Tura trebuie să se încheie prin decartarea unei cărţi în zona de "knock".

3. Undercut – când un jucător face "knock", oponenții săi au șansa de a adăuga cărţi la formațiile knocker-ului. Cărțile trebuie adăugate direct formațiilor inițiale ale knocker-ului. Dacă un oponent reușește să încheie jocul cu un număr de cărți rămase neetalate mai mic decât cel al knocker-ului, atunci oponentul câştigă prin "undercut". Undercut-ul schimbă finalul jocului şi knocker-ul inițial primește o penalizare de 25 de puncte, în plus la la numărul său de cărți rămase neetalate.

Dacă sunteți interesați să jucați Oklahoma Gin Remi, nu trebuie decât să descărcați software-ul nostru gratuit şi să vă alăturați miilor de jucători din întreaga lume pentru a avea parte de jocuri de Oklahoma Gin Remi atractive!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply

Copyright © 2012 Remi online.
xxx